RU RO

1.Pagina principala    2.Introducere    3.Materia prima    4.Transarea   
4.Dezosarea carnii    5.Defolcarea carnii    6.Tehnica securitatii    7.Echipament/Instrumente
8.Utilaj    9.Autori

Chat


-Video

Dezosarea pieptului a senitrunchiului de vita

La dezosarea pieptului se fac trei operatii principale:
1)Pieptul se asaza pe masa cu partea esxterioara in sus. Se inlatura tesutul muscular si ramasitele de grasime de pe suprafata osului pieptului intr-o bucata intreaga.
2)Pieptul se intoarce cu partea exterioara in jos si se inlatura tesutul muscular, ramasitele de grasime ce au ramas de la partea exterioara.
3)Apoi se inlatura tesutul muscular dintre cartilaje. La dezosarea pieptului este importatnt sa nu se taie cartilajele, fiindca face mai dificila defolcarea. Se permite unele ramasite de tesut muscular pe partea interioara, exterioara si intre cartilaje.
   Pentru a folosi pieptul ca semifabricat pentru felul I, se inlatura tesutul muscular de pe partea exterioara.

Dezosarea partii sacrale>>>

Сайт создан в системе uCoz