|
|
RU RO
1.Pagina principala   
2.Introducere   
3.Materia prima   
4.Transarea    |
|
Chat |
2.Materia prime.- Toate tipurile de carne 1 categorie, precum si de carne de porc categoria-5. -Toate tipurile de carne de categoria 2. - Carne de porc a treia categorie. - Carne de porc Side categoria 4-lea si carcasele macra sau carcasa de carne. - Carne de porc, nu indeplinesc cerintele categoriilor standard de indicatori de calitate pentru prelucrare industriala in scopuri nutritionale. Carne de vita carcasa: In sectorul carnii de vita carcasele un muschi categoria dezvoltat in mod satisfacator, procesele neuronale din vertebrele dorsala si lombara, fesa, McLuckie nu sunt la un permis ascutite, tesutului adipos subcutanat acopera carcasei de un 8-coaste la fesa, lipsurilor minore, gat, umar, coaste fata si coapse, bazinului si zona inghinala sunt depozite de grasime sub forma de loturi mici. Carcasele de carne de vita 1 categorie de tauri sunt dezvoltate bine muschii, omoplat, gat si sold parte a proceselor spinoase ale vertebrelor proeminente nu actiona. La bovine Carne muschi de categorie 2 udvaletvoritelno mai putin dezvoltate (solduri au depresia), tepii neuronale de vertebre, fese si actioneaza McLuckie. tesutului adipos subcutanat este in parcele mici in fesa, inferior spate si ultimei coaste. Pentru Categoria II de la vite de carne de vita se caracterizeaza prin dezvoltarea satisfacatoare a muschilor; gatului umar si sold sunt de multe ori nu sunt indeplinite, omoplat si actioneaza McLuckie. Carne de vita de la vaci, juninci si vitei impartite in doua categorii (in functie de greutate si grasime). Carne de vita 1 categorie de vaci proaspata este caracterizat prin carcasele greutate peste 165 kg, muschi bine dezvoltat; lame nu semana jgheaburi sold inasprit, spini neuronale ale vertebrelor, fesa si McLuckie poate vorbi un pic, depozitelor de grasime sunt la baza cozii si pe partea interioara superioara a solduri. In sectorul carnii de vita 2 - Categorii de vaci - greutatea in carcasa juninci nu ar trebui sa fie mai mica de 165 kg, in timp ce muschii sunt dezvoltate in mod satisfacator; coapse au depresie, spini neuronale ale vertebrelor, fesa si McLuckie vorbi clar, adipos pot fi absente. carcase de vita care sunt indicatorii de grasime de sub cerintele de mai sus, otnosatsya la carne slaba. Pregatirea de carne in mezeluri include: macel, fasonare, sortare si carne zhilovku pe clase. |